Четвер, 2024-03-28, 10:42 AM
Вітаю Вас Гість



Головна » 2009 » Серпень » 20 » Вікна
Вікна
3:44 PM
ВІКНА
       
         Головна мета компанії
RKR
— дарувати вам тепло і комфорт, виробляючи кращі в Україні пластикові вікна і надаючи весь комплекс послуг. Ми економимо ваш особистий час, надаючи безкоштовні консультації і приймаючи заявки на попередній замір конструкцій по телефону і в Інтернеті, а також оперативно виконуючи будь-яке ваше замовлення.



Профільна система 

Вікна і дверей виготовляються з найсучаснішої профільної системи „RKR” . Чотирикамерний профіль бельгійського виробництва має елегантну білу глянсову поверхню і унікальні характеристики по теплосбереженію. При автономній системі опалювання, вкладення в цього типу вікон окупаються через 3 роки.


Оригінальний колір

Ви хочете додати вікнам строгий класичний стиль? У RKR можливе структурне покриття під дерево: золотий дуб, махагон. 


 Склопакет 

Вікна RKR комплектуються однокамерним склопакетом (з подвійним склом). Якщо Ви бачите свої вікна - як вітражі, ми виготовимо склопакет з орнаментним склом!

 Фурнітура 

 В вікнах RKR застосовується надміцна фурнітура - новітня розробка компанії VHS. Ваші вікна і двері будуть укомплектовані захисними багатоязичковими механізмами замикання.


Технічні характеристики: 

Профільна система                              RKR(Бельгія)

Ширіна склопакета                              24 мм.

Кількість камер                                    4

Колір                                                   Білий, Золотий дуб, Махагон

Ширіна профілю                                  60 мм

Зниження шуму                                   до 32 Дб

Коеффіциент опору теплопередачі      0.91 м2c/Вт

 

  Залишити заявку на сайті. 

         Якщо Ви знаходитеся на роботі, або у Вас немає в даний момент під руками телефону, Ви живете за межами Тернополя і не хочете дзвонити по міжміському зв'язку, у Вас є можливість викликати замірника на нашому сайті.

У заявці досить вказати лише електронний адрес і номер Вашого телефону (обов'язково вкажіть код, якщо Ви в даний момент знаходитеся за межами Тернополя), і наш менеджер зв'яжеться з Вами в будь-яке зручне вказане Вами в заявці час.  Якщо в заявці Ви залишите максимально детальну інформацію про передбачуване замовлення, наш менеджер відразу повідомить сумарну вартість виробів і роботи по їх установці.

 

    Консультування 

         Якщо Ви вже вирішили придбати нові пластикові вікна, але доки не знаєте з чого почати, консультування — перший логічний етап рішення задачі скління квартири! Для вашої зручності ми пропонуємо декілька схем роботи:  Подзвоніть в наш магазин продажів вікон RKR за телефонами (0352) 52-34-45, 52-75-79  і отримаєте безкоштовну консультацію і попередній розрахунок пластикових вікон по ваших розмірах, залиште свої запитання в  "онлайн-консультації"  на сайті в його правій частині або зателефонуйте безкоштовним інтернет дзвінком через SKYPE номер.

Викличте додому в зручних для Вас час і день консультанта компанії RKR, і він допоможе вам скласти проект замовлення по всіх ваших вимогах і особистих побажаннях.  Всі фахівці компанії RKR — справжні професіонали. Вони із задоволенням відповідять на всі питання, врахують всі ваші індивідуальні побажання, а також, умови експлуатації пластикових вікон, передбачивши спеціальну комплектацію вікон, застосують гнучку систему знижок і на підставі цього зроблять вам унікальну пропозицію.

Наша фірма пропонує вам не лише замовити виготовлення конструкцій по ваших індивідуальних рішеннях і дизайнерських побажаннях, але і вибрати додаткові послуги:    


Доставка 

Ми цінуємо ваш час, тому термін виготовлення замовлення не перевищує десяти робочих днів. У договорі вказується точна дата виготовлення. Перед доставкою замовлення вам подзвонять менеджери з центру клієнтських послуг і погоджують час доставки і початку будівельно-монтажних робіт.

Після всіх етапів ви будете приємно здивовані культурою виробництва робіт, прийнятою в нашій компанії!


Демонтаж і монтаж 

Вироблена роками технологія монтажу дозволить вам насолоджуватись зручністю і дизайном нових пластикових вікон з першого дня і на довгі роки. Вже більше 10 років пластикові вікна RKR зігрівають і радують більше 350 000 клієнтів.


Таким чином, ви набуваєте не просто виробу, ви отримуєте красиву, практичну і довговічну частину інтер'єру!


Переглядів: 1255 | Додав: ZZZZ777
Пошук
Пользовательского поиска
Скайп
КонсультаціяONLINE
Форма входу
Календар
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
радіо
переводчик
Переводчик онлайн
с на
Долар
Загружаем курс доллара от minfin.com.ua…
Приват Банк
Калькулятор
Погода
Тернопіль (ВВЦ)
rp5.ru
Нафта
Котіровки
Курс злотого
Польских злотых курсы валют Прага
Украинских гривен(UAH)//-//
Евро(EUR)//-//
Доллар США(USD)//-//